دویدن بر روی تردمیل خانگی میبایست به آسانی قراردادن یک پا جلوی پای دیگر باشد.
آیا غیر از این است ؟ هرکسی میتواند بدود ولی داشتن یک تکنیک تفاوتهای بزرگی ایجاد می کند ،یک تکنیک خوب برای دویدن به شما کمک میکند دویدن برایتان کمتر خسته کننده باشد و ریسک آسیب دیدنتان پایین بیاید و و در نهایت دویدن را برایتان لذت بخش تر میکند.
کجا تردمیل خانگی وارد می شود؟
دویدن روی تردمیل خانگی با دویدن در بیرون از خانه متفاوت است و اینکه چگونه فرم دویدنتان را عوض میکنید ممکن است خیلی مشهود نباشد.با تمرین کردن حالت مناسب شما میتوانید فواید تمرین با تردمیل را بدست آوریدکه شامل کمتر فشار آوردن به مفاصل و باقی ماندن روی یک حرکت ثابت است.
در روزهای تاریک و سردی که انگیزه کافی را برای دویدن یا را رفتن در بیرون از خانه را ندارید، تردمیل به کمکتان می آید.اما اگر بدون آگاهی از نحوه دویدن و استفاده از تردمیل از آن استفاده کنید ممکن است برخی از اشتباهات به عادت و سپس به آسیب جدی بدنتان منتهی گردد.
4 مورد از اشتباهات و عادات غلط در دویدن بر روی تردمیل خانگی:
1.کفش های اشتباه میپوشید، به دنبال کفشهایی با لایه های اضافی در قسمت کف کفش باشید تا از پاشنه و استخوان های پایتان در مقابل فشار هر بارزمین گذاشتن پا محافظت کند .
2.در هنگام راه رفتن روی تردمیل به پاهایتان نگاه میکنید، این کار باعث میشود تعادلتان را از دست بدهید.
3. فقط با یک روتین تمرین میکنید ، ممکن است انجام دادن یک تمرین خاص بر روی تردمیل آسان باشد اما بعد از مدتی کالری کمتری میسوزانید در حالی که بدنتان با تمرین سازگاری بیشتری پیدا میکند .
4. دستانتان را خیلی آزاد میگذارید.
مهم است که بدانید دارید چه کاری را درست انجام میدهید و روش دویدنتان باید چگونه باشد ، نکته اصلی که باید یادتان باشد این است که تکنیک دویدن شما تاثیر مستقیمی دارد بر روی میزان فشاری که به عضله های بدنتان ،تاندونها و مفاصلتان وارد می شود.این هم چند نکته که برای بهبود تکنیک و روش دویدنتان :
1.گامهایتان نه خیلی کوتاه و نه بلند باشد، در واقع در حین دویدن نباید پاهایتان خیلی دورتر از بدن قرار گیرند.
2.به سمت جلو بدوید!خیلی واضح است که هدف از دویدن به سمت جلو رفتن است، بدنتان را تصور کنید که با خطی از وسط به دو نیم تقسیم شده است حرکت باید به گونه ای باشد که هیچ سمت بدن از این خط نگذرد.
3.بدنتان را نرم و آزاد بگذارید ، این مهم است که شانه هایتان را آزاد و دست هایتان را نرم نگه دارید.
4.شانه هایتان را خم نکنید، شانه هایتان باید به سمت عقب و پایین باشند.
5.دستهایتان را آزاد نگهدارید، دستهای مشت و محکم در هنگام دویدن میتواند باعث فشار در ناحیه کمر و شانه ها شود.
6.در هنگام دویدن به سمت جلو متمایل شوید
7.ران های (مفصل ران ) خود را ثابت نگه دارید ، مفاصل پا باید ثابت و به سمت جلو رفتن باشند.
8.زانوهایتان را بیش از حد بالا نبرید.
9.ضربه سنگین به زمین نزنید.
10.بطور عمیق و ریتم وار نفس بکشید.
و در آخر هم به یاد داشته باشید همیشه از افراط دوری کنید، در هیچ کاری افراط به خرج ندهید.